Imorse gick vi igenom en läxa som alla i hela klassen fick. Läxan går ut på att man ska kunna sitt förnamn och efternamn, sin adress och när man fyller år. Träna gärna på detta under lovet och skicka med lappen när vi börjar skolan igen. Jag kommer att maila hem läxan ifall den försvinner på vägen.

Hörde av Anna och Ewa att det börjar gå framåt för förskoleklassen i badhuset. Varje måndag brukar vi träna bentagen en kort stund i klassrummet.

Ettorna har idag fortsatt med En läsande klass och vi har fortsatt att träna på att vara spågummor. Idag skrev jag ned vad de förutspådde i en läslogg.

Vid lunchen fick vi musikunderhållning av 2:orna på skolan. Härliga rytmer från trummorna och många var det som gungade med!

Nu börjar de flesta stjärnor ha kommit upp på väggarna i matsalen. Mycket fint har det blivit. På Grillbyskolan är alla stjärnor!

Dagen avslutades med att Felicia fick välja två lekar som vi gemensamt gjorde. Det blev En bonde i vår by och kurragömma. En härlig avslutning för Felicia och ett bra avslut på veckan! Lycka till nu Felicia! Många kramar från oss alla i F/1 Naranja

Ha ett riktigt skönt höstlov!