Då var lärarnas planeringsdag tillända och jag har fått mycket gjort.

För er som undrar vad vi gör dessa dagar så kan jag berätta kort att morgonen började med lärarkategori då vi träffas alla lärare och har möte efter en dagordning. Idag pratade vi om utvecklingssamtal, nytt bedömningsstöd samt nationella prov.

Efter mötet hade jag lite egen planering och hann då kopiera och förbereda lektionerna i veckan. Jag har tagit fram matteuppgifter som ettorna ska få göra, utifrån en planering vi gjort i matematiklyftet. Jag har skrivit rent de två första delarna i ettornas VÖL kring igelkotten.

Efter en kort paus där jag hämtade kaffe var det dags för nästa träff där alla pedagoger i vår länga träffades och planerade resten av terminen och utvärderade hur starten varit.

Efter lunch i personalrummet (jag hade med mig mat hemifrån men Eva-Lena och Lillemor lagar godare än det jag hade med mig  :-[ )

Nu var det dags för nästa möte där Annika, Johanna och jag planerade in vad vi ska göra kommande onsdagar efter lunch. Det kommer att bli hemkunskap, skriva på datorn, experiment osv.

De sista timmarna fram till kl. 16.30, var mina egna och ägnades till klassrummet.  Imorgon när vi öppnar dörren till klassrummet är det ommöblerat. På golvet finns det en tallinje som vi kommer att arbeta med.

 

 När jag kom tillbaka från ett av mötena hängde det ett brev från trollet Titti på whiteboarden. Hon hade visst varit där under dagen och har faktiskt lämnat något till klassen i den bruna korgen! Nyfikna?

Imorgon får ni veta vad!

Kom ihåg att vi har fotografering imorgon!

Vi ses! Helena