Kolla vilken roligt pryl! Idag har alltså ettorna lyssnat på sig själva när de läste sin läsläxa! En del tyckte att det var spännande och roligt och andra tyckte att det var konstigt att höra minsta lilla andetag och ljud.

För någon vecka sedan hittade jag en efterlysning på Facebook. Det var en klass från Västra Frölunda som efterlyste vykort från olika delar av Sverige. Denna 1-2:a skulle arbeta med sin hembygd och om Sverige. Det var många som nappade på denna uppmaning och vi var alltså en av de klasserna så idag har vi skrivit och skickat iväg ett vykort.

När vi ändå var i skrivartagen så fick alla ettor skriva varsitt vykort som jag sedan lämnade till Rojo och Marron. Nu väntar vi spänt för att se om vi får svar.Har tyvärr tråkiga nyheter att berätta. Felicia ska flytta och kommer därför att sluta i vår klass. Detta är hennes sista vecka här i skolan men hon kommer att vara på fritids under höstlovet. Vi önskar henne lycka till på den nya skolan och hoppas att hon hör av sig eller kommer och hälsar på någon gång.

Helena